Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος αν στη σημερινή εποχή αξίζει να ασχολείται κανείς με το πώς θα προετοιμαστεί για μια συνέντευξη για να βρει εργασία, όταν τα επίσημα ποσοστά ανεργίας είναι διψήφια.

Κι όμως! Ακριβώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Τώρα που όταν ανοίγει μια θέση εργασίας, θα προσληφθεί ο καλύτερος. Όχι απαραίτητα ο υποψήφιος με την εκπαίδευση από τα καλύτερα πανεπιστήμια και την πιο πλούσια εργασιακή εμπειρία, αλλά εκείνος που θα πείσει στη συνέντευξη ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα πτυχία και οι βεβαιώσεις εργασίας είναι απλά χαρτιά όταν δε συνοδεύονται από μια προσωπικότητα που θα αποδείξει  όχι μόνο ότι τα αξίζει, αλλά μπορεί να βοηθήσει την εταιρία να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της, να αναδείξει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην αγορά και να συμβάλει στην ομαλή και αποτελεσματική συνεργασία με τους μελλοντικούς συναδέλφους του.

Έλα λοιπόν να μπούμε μαζί στο μυαλό του συνεντευξιαστή και να γνωρίσεις, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

  • Τι είναι οι τεχνικές, ανθρώπινες και συναισθηματικές δεξιότητες και πώς ανιχνεύονται στη συνέντευξη
  • Ποιες είναι οι ερωτήσεις τεχνικών δεξιοτήτων, συμπεριφοράς και συναισθηματικής νοημοσύνης και πώς μπορείς να προετοιμαστείς για αυτές
  • Τι πρέπει να αναζητήσεις πριν από κάθε συνέντευξη
  • Τι πρέπει να προσέξεις στις τηλεφωνικές συνεντεύξεις ή σε αυτές μέσω βιντεοκλήσεων

Επικοινώνησε σήμερα για να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σου και να μοιραστούμε γνώση, εμπειρία και ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!