Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός, απόφυγε τον.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί, μόρφωσέ το.
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται, ξύπνα τον.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός, ακολούθησε τον.

Χαλίλ Γκιμπράν, 1883-1931, Λιβανοαμερικανός ποιητής & φιλόσοφος

Οι πιο επιτυχημένοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες είναι εκείνοι που βρίσκουν τον τρόπο να αντιμετωπίζουν πάντα αποτελεσματικά και τις πιο δύσκολες προκλήσεις.

Το Business Coaching (επαγγελματική καθοδήγηση) είναι ένα one-to-one πρόγραμμα, που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις καλύτερα την κατάσταση για την οποία χρειάζεσαι βοήθεια και να βρεις την αποτελεσματικότερη – για σένα – αντιμετώπισή της. Επιπλέον μέσα από αυτή τη διαδικασία, μπορείς να αναπτύξεις και να βελτιώσεις δεξιότητες μέσα από  τις πιο δημοφιλείς  μεθόδους και πρακτικές που χρησιμοποιούνται σήμερα στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Αν και στην Αμερική χρησιμοποιείται εδώ και 20 χρόνια, στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί σχετικά πρόσφατα. Ωστόσο, έχει τις βάσεις του στην αρχαία Ελλάδα, αφού ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνουν χώρα οι συζητήσεις βασίζεται στην «μαιευτική μέθοδο» του Σωκράτη.

Το Business Coaching βοηθάει να καταλάβεις πως ΕΣΥ κρίνεις την καταλληλότερη αντιμετώπιση του θέματος που θα ήθελες να διαχειριστείς, αλλά μέσα από την καθοδήγηση του coach. Επομένως  δεν πρόκειται για εκπαίδευση ή ψυχοθεραπεία, αλλά για στοχευμένες συνεδρίες που, μεταξύ άλλων, θα σε βοηθήσουν να :

  • Διαχειριστείς επίπονες αλλαγές
  • Αναπτύξεις περισσότερο διοικητικές ή ηγετικές ικανότητες
  • Αντιμετωπίσεις συγκεκριμένα εργασιακά προβλήματα
  • Επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά, αποφεύγοντας παγίδες που δυσχεραίνουν την επικοινωνία
  • Μάθεις καινούριες τεχνικές για την αντιμετώπιση κρίσεων στο χώρο της εργασίας (crisis management)
  • Αποφύγεις την παθητικότητα, καταστρώνοντας ένα στρατηγικό σχέδιο δράσης (action plan) προσαρμοσμένο στην κατάσταση που αντιμετωπίζεις, αλλά και σύμφωνα με τη δικό σου τύπο προσωπικότητας
  • Δίνεις και να λαμβάνεις αποτελεσματικά feedback

Επικοινώνησε σήμερα για να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες

σου και να μοιραστούμε γνώση, εμπειρία και ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!